Degustació de 3 entrants, un peix, una carn, i 3 postres de temporada de la nostra carta
Per fer el menú gastronòmic haurà de ser taula complerta i
es servirà al migdia fins a les 15 h i a la nit fins a les 22 h
Menú de temporada
Entrant, plat principal i postres del menú.
Per picar
Pa amb tomàquet
Anxova amb oli Verge
Formatge Altejó amb sis mesos de maduració
Sobrassada casolana amb mel del Pedraforca
Croquetes de Rostit casolana (4 un)
Orella de Porc a la brasa amb all i julivert
Entrants del menú
Amanida de l’hort amb salmó marinat, fruita i fruits secs
Crema de carbassa escalivada amb llagostins
Pèsols negres amb ou cuit a baixa temperatura i cansalada confitada
Raviolis de Ca la Núria amb salsa de soja i parmesà
Entrants del menú amb suplement
Coca de foie amb poma caramel·litzada
Ou ferrat ecològic amb foie i pernil ibèric
Canelons de pollastre de pagès amb tòfona
Arròs de calamar amb brou d’escamarlans
Plats principals del menú
Llobarro amb endívies a la brasa, edamame i romesco
Hamburguesa de vedella farcida de Blau Ceretà
Costella de porc de Ral confitada i rostida
Terrina de xai de Bellver amb fruits secs
Postres del menú
Crema de taronja amb pa de pessic de mel
Xocolata amb pa oli i sal
Pastís de formatge Puigpedrós
Clàssica de Tatin de poma amb crema de llet
Plats principals del menú amb suplement
Bacallà fregit amb sobrassada i mel
Filet de vedella amb verdures
Filet de vedella amb foie i salsa d’Oporto
Peus de porc sense feina amb naps de Cerdanya
Espatlla de xai de Bellver a baixa temperatura
Espatlla de cabrit rostida
“Txuleton” 50 dies de maduració
Postres del menú amb suplement
Coulant de xocolata
Gintònic & Gintònic