Close

PASSIÓ/ Per la cuina
Ca la
───Núria

Nadal per emportar

L’experiència gastronòmica d’alta muntanya. Cuina de proximitat, amb els millors ingredients de la Cerdanya. Tot per emportar! 

Nit de Nadal

Macaró de foie

Vieira amb crema de fonoll i poma verda

Còctel de fruits del mar amb parmentier

tofonat i el seu suc

Espatlla de cabrit cuita a baixa

temperatura

Xocolata blanca amb passió

50€

Nadal

Milfulls de foie amb poma

caramel litzada

Sopa de Nadal

Pollastre de pagès amb prunes

i orellanes

Troncs de xixona

*Es poden fer encàrrecs fins el dia 22 al migdia (Nit de Nadal), fins el dia 23 al migdia (Nadal) i el dia 29 al migdia (Cap d’Any).

Per reserves trucar al restaurant de Bellver 973 510 938

42€

Cap d’any

Aperitiu

Paté de ceps amb pa de nous

“Ajoblanco” amb tonyina fumada i llima

Tall de parmesà i avellanes

 

Menú

Infusió ibèrica amb carbassa i tòfona

Llobarro salvatge amb col a la brasa

Filet de vedella amb Ratafia i castanyes

La taronja

53€

La/
Nostra carta

Cuina de proximitat, amb els millors ingredients de la Cerdanya.

Menú gastronòmic

 Degustació de 7 plats de temporada de la nostra carta

Per fer el menú gastronòmic haurà de ser taula completa i es servirà al migdia fins a les 15 h i a a la nit fins a les 22 h

Menú de temporada

 Entrant, plat principal i postres del menú

Entrants del menú

  •  Amanida de l’hort amb contrastos i formatges de cabra

    Sopa de tomàquet amb llagostins

    Fals caneló de carbassó, salmó marinat i formatge fresc

    Raviolis de Ca la Núria amb salsa de soja i parmesà

Plats principals del menú

  •  Corball a la planxa amb verdures i Tandori

    Hamburguesa de vedella farcida de Blau Ceretà del Molí de Ger

    Costelles de porc de Ral cofnitades i rostides

    Terrina de xai de Bellver farcida de fruits secs

Postres del menú

 Pinya Colada

Pastís casolà de formatge Puigpedrós del Molí de Ger

Xocolata amb pa, oli i sal

Clàssica Tatin de poma amb crema de llet


Per picar

Pa amb tomàquet 

Anxova amb oli Verge

Formatge Altejó amb sis mesos de maduració 

Sobrassada casolana amb mel del Pedraforca

Entrants del menú amb suplement

Ou ferrat ecològic amb penil Ibèric

Canelons de pollastre de pagès amb tòfona

Arròs de calamar amb brou d’escamarlans

Plats principals del menú amb suplement

Bacallà fregit amb sobrassada i mel 

Cua de rap amb patata “panadera” 

Filet de vedella amb verdures 

FIlet de vedella amb xutney i salsa d’oporto 

Espatlla de Xai de Bellver cuit a baixa temperatura

“Txuletón” 50 dies de maduració 

Postres del menú amb suplement

Assortiment de formatges del Pirineu 

Coulant de xocolatadel  

Gintònic & Gintònic 

És important avisar de qualsevol al·lèrgia i intolerància al nostre servei de sala

Preu del menú de temporada, 30€ (suplements i begudes a banda)

Preu menú gastronòmic, 45€ (begudes a banda)

Vins blancs

Blanc DNeu 2020, D.O. Catalunya Vi de la Cerdanya. Varietat; Sauvignon blanc

Petit Costes 2020, Vi de la Cerdanya. Varietat; Muscat

Coste 2018, Côtes Catalanes IGP. Varietat; Macabeu vi natural

Missenyora 2019, D.O. Costers del Segre. Varietat: Macabeu fermentat en bota

Costers de vinya 2021, D.O. Penedès. Varietat; Macabeu i Malvasia de sitges

Gessamí 2021, D.O. Penedès. Varietat; Muscat de Frotignan, Sauvignon Blanc i Gewürztraminer

Morlanda 2018, D.O.Q. Priorat. Varietat; 85% garnatxa blanca, 13% Macabeu, 2% Moscatell

Il·lògic 2020, D.O. Penedès. Varietat; 100% Macabeu

L’Ànec Mut 2020, D.O. Penedès. Varietats; Macabeu, Xarel·lo i Malvasia. Vi ecològic

Nogara 2020, D.O. Rueda. Varietat; Verdejo

O Luar Pago de los Capellanes 2021, D.O. Valdeorras. Varietat; Godello

Pazo de Señorans 2021, D.O. Rias Baixas. Varietat; Albariño

Chablis Louis Latour 2018, Grand Vin de Bourgogne

Riesling Schloss Johannisberg Gelblack 2020, C.D.P. Varietat; Riesling

 

Vins rosats

Cigonyes 2020, D.O. Empordà. Varietats; Garnatxa, Samsó i Merlot

Can sumoi 2021, D.O. Penedès. Varietats; Sumoll, Parellada i Xarel·lo

El Segal de Collbaix 2019, D.O. Pla del Bages. VarietatM; Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi ecològic

Champagne

Taittinger Brut Réserve, Varietat; Pinot Noir, Pinot Meunier i Chardonnay

Louis Roederer Brut Premier, Varietats; Pinot Noir, Pinot Meunier i Chardonnay

Vins Escumosos

Elyssia Gran cuve, Varietats: Pinot Noir, Pinot Meunier i Chardonnay

AT Roca 2018, Varietats: Pinot Noir, Pinot Meunier i Chardonnay

Ravantós i Blanc De Nit 2018, Varietats: Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Monastrell

Llopart 2017, Brut Nature Varietats: Xarel·lo, Macabeu, Parellda i chardonnay

Gramona III Lustros 2013, Brut Nature Varietats: Xarel·lo i Macabeu

Gramona Imperial 2015, Brut Gran Reserva Varietats: Macabeu, Xarel·lo i Chardonnay