Núria Bonet és la creadora i responsable del restaurant ca la Núria al centre de Bellver de Cerdanya. Plat de temporada: vieires amb escuma de patata. La carta i el menú es basen en la qualitat i varietat de productes de la Cerdanya. Bona cuina i les millors vistes del Cadí. Menjador privat i terrassa.
el nostre equip
Som un equip jove i emprenedor, disposat a fer-vos gaudir de la cuina tradicional i moderna.
La nostra cuina es basa en la
qualitat i varietat de productes que ens regala la Cerdanya temporada rere temporada
“Volem que la gent gaudeixi del menjar, del vi, de tot el que els puguem donar. Jo m’ho passo molt bé cuinant”
Creadora i responsable del restaurant. Va estudiar 3 anys a l’escola d’hosteleria Joviat de Manresa, on després va treballar dos anys. Va compaginar aquests estudis treballant a la Torre del Remei de Bolvir. Va realitzar un stage al Bulli de Ferran Adrià.
Més tard va treballar 4 anys a l'Hotel Berga Park com a responsable de la cuina.
L´últim any va estar treballant al restaurant Mas d'Osor, al costat del chef Nando Jubany, posseïdor d'una estrella Michelin, on va aprendre molt i va anar forjant la idea d'obrir el seu propi restaurant.