Close

el nostre equip

Som un equip jove i emprenedor, disposat a fer-vos gaudir de la cuina
tradicional i moderna
.


La nostra cuina es basa en la 

qualitat i varietat de productes que ens regala la Cerdanya
temporada rere temporada

“Volem que la gent gaudeixi del menjar, del vi, de tot el que els puguem donar. Jo m’ho passo molt bé cuinant”

Creadora i responsable del restaurant. Va estudiar 3 anys a l’escola d’hosteleria Joviat de Manresa, on després va treballar dos anys. Va compaginar aquests estudis treballant a la Torre del Remei de Bolvir. Va realitzar un stage al Bulli de Ferran Adrià.

Més tard va treballar 4 anys a l'Hotel Berga Park com a responsable de la cuina. L´últim any va estar treballant al restaurant Mas d'Osor, al costat del chef Nando Jubany, posseïdor d'una estrella Michelin, on va aprendre molt i va anar forjant la idea d'obrir el seu propi restaurant.
IMG_1765_1_1140x707
NÚRIA BONET

Segueix-nos a les xarxes socials