Núria Bonet és la creadora i responsable del restaurant ca la Núria al centre de Bellver de Cerdanya. Plat de temporada: vieires amb escuma de patata. La carta i el menú es basen en la qualitat i varietat de productes de la Cerdanya. Bona cuina i les millors vistes del Cadí. Menjador privat i terrassa.
Sobrassada casolana amb mel del Pedraforca
+1,5€/u
Pa amb tomàquet
+1,5€/u
Formatge Altejó amb sis mesos de maduració
+1,5€/u
Anxova amb oli verge
+1€/u
Llonganissa de pagès
+1,5€/u
Crema de carbassa amb llagostins i crustons
Pèsol negre amb ou mig cuit i cansalada
Raviolis de cua de bou amb salsa de soja i parmesà
Lloms de lobarro al forn amb verduretes
Hamburguesa de vedella ecològica farcida de Blau Ceretà
Costella de porc Ral d’Avinyó confitada i rostida
Terrina de xai rosit amb fruits secs
Clàssica Tatin de poma amb crema de llet
Sopa de xocolata blanca i iogurt amb fruita
Pastís de formatge casolà
Xocolata amb pa, oli i sal
Coca de foie amb poma caramel·litzada
+9,50€
Ou ferrat ecològic amb foie i pernil Ibèric
+7,50€
Canelons de pollastre de pagès tofonats
+7,50€
Arròs de calamar amb brou d’escamarlans
+10,50€
Bacallà confitat amb sobrassada i mel
+9,50€
Rap embolicat amb pernil Ibèric
+9,50€
Filet de vedella amb verdures
+12,00€
Filet de vedella amb foie i salsa Oporto
+13,50€
Espatlla de xai cuita a baixa temperatura
+7,50€
Assortiment de formatges del Pirineu
+7,00€
Coulant de xocolata
+5,50€
Gintònic & Gintònic
+7,00€
Preu del menú 27€ (begudes i suplements no inclosos)
És important avisar de qualsevol al·lèrgia i intolerància al nostre servei de sala
NOTA: no s’admeten gossos
Degustació de de 7 plats de la nostra carta
Per fer el menú gastronòmic haurà de ser taula complerta, al migdia es servirà fins les 15.00 i a la nit fins a les 22.00
Preu del menú gastronòmic 42€ (begudes a banda)
És important avisar de qualsevol al·lèrgia i intolerància al nostre servei de sala
Coca de foie amb poma caramel·litzada
14€
Pèsols negres amb ou mig cuit i cansalada
8’5€
Canelons de pollastre de pagès
12€
Raviolis de cua de bou amb salsa de soja i parmesà
8’5€
Arròs de calamar i brou d’escamarlans (Mínim 2 persones)
15,5€
Fideuada amb all-i-oli (Mínim 2 persones)
14€
Lloms de llobarro al forn amb verdures i romesco
11€
Suquet de rap (sota disponibilitat)
18€
Costella de porc Ral d’Avinyó confitada i rostida
11’5€
Filet amb foie i salsa Oporto
18€
Espatlla de xai cuita a baixa temperatura
18€
Clàssica Tatin de poma amb crema de llet
5€
Pastís de formatge casolà
5€
Xocolata amb pa, oli i sal
5€