Núria Bonet és la creadora i responsable del restaurant ca la Núria al centre de Bellver de Cerdanya. Plat de temporada: vieires amb escuma de patata. La carta i el menú es basen en la qualitat i varietat de productes de la Cerdanya. Bona cuina i les millors vistes del Cadí. Menjador privat i terrassa.
Sobrassada casolana amb mel del Pedraforca +1,5€/u
Pa amb tomàquet +1,5€/u
Formatge Altejó amb sis mesos de maduració +1,5€/u
Anxova amb oli verge +1€/u
Llonganissa de pagès +1,5€/u
Amanida de l’hort amb cruixents de formatge de cabra
Crema de carbassó amb llagostins i crustons
Ou cuit a baixa temperatura, pèsols negres i cansalada
Raviolis de cua de bou amb salsa de soja i parmesà
Llobarro amb verdures i romesco
Hamburguesa de vedella ecològica farcida de Blau Ceretà
Costella de porc Ral d’Avinyó confitada i rostida
Terrina de xai rosit amb fruits secs
Clàssica Tatin de poma amb crema de llet
Sopa de xocolata i iogurt amb fruita
Pastís de formatge fresc amb fruits vermells
Xocolata amb pa, oli i sal
Coca de foie amb poma caramel·litzada +9,00€
Ou ferrat ecològic amb foie i pernil Ibèric +7,50€
Canelons de pollastre de pagès amb tofonats +6,00€
Arròs de calamar amb brou d’escamarlans +9,50€
Bacallà confitat amb sobrassada i mel +8,00€
Rap embolicat amb pernil Ibèric +7,50€
Filet de vedella amb verdures +10,00€
Filet de vedella amb foie i salsa Oporto +12,00€
Espatlla de xai cuita a baixa temperatura +4,50€
Assortiment de formatges del Pirineu +6,00€
Coulant de xocolata +4,50€
Gintònic & Gintònic +6,00€
Preu del menú 25€ (begudes i suplements no inclosos)
És important avisar de qualsevol al·lèrgia i intolerància al nostre servei de sala
NOTA: no s’admeten gossos
Degustació de de 7 plats de la nostra carta
Per fer el menú gastronòmic haurà de ser taula complerta, al migdia es servirà fins les 15.00 i a la nit fins a les 22.00
Preu del menú gastronòmic 40€ (begudes a banda)
És important avisar de qualsevol al·lèrgia i intolerància al nostre servei de sala
Coca de foie amb poma caramel·litzada 12€
Ou cuit a baixa temperatura, pèsol negre, cansalada 8€
Canelons de pollastre de pagès 10€
Raviolis de cua de bou amb salsa de soja i parmesà 8€
Arròs caldós d’escamarlans (mínim 2 persones) 13,5€
Llobarro amb verdures i romesco 9,5€
Suquet de rap (sota disponibilitat) 14€
Costella de porc Ral d’Avinyó confitada i rostida 9,5€
Filet amb foie i salsa Oporto 14€
Espatlla de xai cuita baixa temperatura 14€
Clàssica Tatin de poma amb crema de llet 4€
Pastís de formatge fresc 4€
Xocolata amb pa, oli i sal 4€